Si vols fer una feina de pintura a casa teva o local a la zona de Sitges i voltants, oferim el millor servei de pintura amb professionals amb anys d'experiència en el  A més, et fem un pressupost gratuït i sense compromís, ràpid i fàcil!

PRESSUPOST GRATIS

Anem fins al teu domicili per realitzar el seu pressupost a mida, gratis i sense compromís

FLEXIBILITAT HORÀRIA

Tenim flexibilitat de dates i hores perquè ens puguem adaptar a les teves necessitats

QUALITAT DEL SERVEI

Tenim anys d'experiència en el sector de la pintura i oferim un servei molt professional

DEMANA EL TEU PRESSUPOST

CONTACTA'NS I UN PINTOR EXPERT VINDRÀ AL TEU DOMICILI PER FER-TE UN PRESSUPOST A MIDA COMPLETAMENT GRATIS I SENSE COMPROMÍS

SERVEI DE QUALITAT, RÀPID I NET

Una de les preocupacions principals a l'hora de contractar un pintor són la qualitat, la rapidesa i la neteja, ho sabem. Per això tenim molt clar que hem d'oferir un servei que deixi satisfet al nostre client, tenint cura dels detalls i protegint el mobiliari adequadament.

El nostre servei de pintura busca sempre qualitat i acabats perfectes, utilitzant els millors materials disponibles sense que això es transmeti en un major preu.

PREGUNTES FREQÜENTS - FAQ

I QUÈ HAIG DE FER?

Una vegada ens hagis contactat, ens posarem en contacte amb tu per definir el dia i l'hora que millor et vagi perquè algun dels nostres pintors vagi a casa teva i et puguem fer un pressupost a mida i sense compromís. Un cop fet això, concertarem el millor calendari per realitzar el treball i que et sigui de la menor molèstia possible.

PER QUÈ HAIG DE CONTRACTAR A UN PINTOR PROFESSIONAL?

A l'hora de pintar el teu propi domicili moltes vegades fer-ho un mateix és una opció que es té en compte, però hi ha altres coses a tenir en compte. Pintar un mateix pot ser una tasca que duri diversos dies i el resultat sovint no sol estar a l'altura, ja que pintar bé no és tasca fàcil. Entre això i els materials, no sol sortir tan a compte com contractar un pintor professional que et va a pintar ràpid, bé i segurament per un menor preu del que imagines.

D'ON SOU?

Nosaltres només treballem amb els millors professionals locals, que treballin en poblacions properes a Sitges. Aquests pintors són de la zona i s'estalvien viatges innecessaris a part de promocionar l'economia i els negocis locals.

CONTACTA'NS!

Contacta'ns mitjançant el formulari i et trucarem per a concertar una cita quant vulguis per a realitzar un PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS.

Català
Español Català